ДЕНЕСКА ВО 18 ЧАСОТ ПОСЛЕДЕН НАСТАП НА НАШИТЕ НА ОВА ЕВРОПСКО, ПОСЛЕДЕН РЕПРЕЗЕНТАТИВЕН НАСТАП НА ГРАНДЕ ПАНДЕВ

Денеска во 18 часот нашите играат со моќната Холандија во Амстердам на Јохан Кројф арена.

Ем последен наш настап на ова европско, ем последен репрезентативен настап на нашиот гранде Пандев.

Ќе биде многу интересно за гледање. Им држиме среќа на нашите!

Link with us
Game bài đổi thưởng