ДЕТСКИТЕ ГРАДИНКИ ВО КИСЕЛА ВОДА СОБИРАА ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА СИРОМАШНИТЕ ВО ОПШТИНАТА

Филип Темелковски

По повод „Детската недела“, под мотото „Ние сме мали хуманитарци со големо срце“, градинката „Мимоза“, која е во надлежност на ЈДГ „Весели цветови“ спроведе голема хуманитарна акција.

Од се срце од мое име и во име на Општина Кисела Вода, ја поздравувам хуманитарната акција на родителите на дечињата и вработените кои на докажаната хуманитарна организација на скопската православна епархија при МПЦ „Свети Спас“ и донираа прехранбени производи.

Ова добро хумано дело, да продолжи да ни биде пример за тоа како треба да се однесуваме кон оние лица на кои им е најпотребна помош во животот. Да продолжиме да ги учиме и насочуваме најмладите да бидат солидарни и хумани.

tải sunwin apk game bài sunwin sunwin

sunwin tài xỉu sunwin club tải sunwin apk

sunwin

sunwin

tải sunwin sunwin club tải sunwin apk