ЏАФЕРОСКИ: Да се обединиме, сите и определени и неопределени, од сите етнички заедници за да ја вратиме Општина Долнени на граѓаните

? Време е за промени
? Време е сите граѓани и граѓанки да имаат основни услови за живот
✊Доста беше 4 години уништување на општината
? Во вториот круг одиме на голема победа

sunwin club tải sunwin sunwin

tải sunwin

tải sunwin game bài sunwin game sunwin

sun win

sunwin.apk mới nhất tải sunwin sunwin