ЏАФЕРОСКИ: Почитувани сограѓани, од срце Ви благодарам за поддршката и срдечната комуникација при нашите непосредни многубројни средби

? Вие сте мојот мотив да се борам Општина Долнени да заличи на вистинска општина
? Јас сум единствениот кандидат што има програма, единствениот кандидат кој ја има поддршката од централната власт и премиерот
? Во недела Вие одлучувате во каква општина сакате да живеете
? Со гласање за број 12, Вие гласате за победничкиот број кој ќе донесе подобро утре за сите