ЏАФЕРОСКИ: Жителите на Дебреште се одлучни да заокружат 12 за улици, патишта, водоводи, канализација

✊ Огромна подрршка и многу народ во Дебреште за промени, за подобар живот за сите
? Граѓаните се одлучни да заокружат 12 за улици, патишта, водоводи, канализација
? На 17 октомври доаѓа најдоброто за цела општина Долнени, на граѓаните им е доста од расипничкото и негрижливо владеење на локалната самоуправа