ЏЕВАТ ИСЕНИ: Како бе не ви е срам, маж ви СДСМ, жена во ДУИ, син во ЛДП, ќерка во НСДП, а дедо и баба во ВМРО, за секој случај…

Почитувани,

Слушам, читам, дали да верувам или да се воздржам од коментари. Но јас би пишувал бидејќи тоа право е мое и мој стил.
Има најава дека ќе имало чистка на директори, функционери и неработници. Ова е за едно големо ,, поздравување,, ако е така. Но, јас би направил чистка на тие кои наводно се претставуваат дека се СДСМ, а всушност ни тие, ниту некој од нивното семејство е СДСМ туку да си фатат некоја фотеља комотна, некој тендер или вработување. За таквите ниту сопствената жена, а ниту некој од неговите блиски би гласале за СДСМ.

Ајде да ги вратиме старите координации каде сите тие кои заземаа функции, унапредувања, тендери да ги донесат во СДСМ и да видиме дали некогаш присуствувале на некоја трибина.
Генерална чистка, проверка мора да има а најважно дали имаат лоза од СДСМ. А посебно на оније кој мисе правија другари во 2017 со две селфи слики на фб и одма СДСМ. Маж ви СДСМ, жена во ДУИ, син во ЛДП, ќерка во НСДП, а дедо и баба во ВМРО, за секој случај.

Да не дојде до промена на власт за да можат да бидат заштитени. Јас сакам и имам иницијатива, ајде да се преброиме кои сме СДСМ, со членка и изјави дека цело семејство е СДСМ и од кога.
Ајде да ги откриеме сончогледите.

sunwin

sunwin

sunwin tài xỉu

sunwin

tải sunwin sunwin club game bài sunwin