ДИМИТРИЕВИЌ: Горд на мојата Автокоманда, од тука почнува победата во сите населени места во нашата Гази Баба.

После 20 години гледаме дека работите мрднаа. Ова нека биде точка од која нема да има враќање назад. Не, за веќе видено сценарио. Не за блокадите и враќањето назад, не за повторно приватизирање на општината.

Да одиме напред. Да победуваме заедно!??

#СоветнициОдГраѓаните #СоветнициЗаГраѓаните
#НајдобротоЗаНашатаОпштина

sun win

sun win

sunwin

sunwin web tải sunwin apk sunwin

sunwin apk tải sunwin apk game sunwin