Diners Club КАРТИЧКА: КУПУВАЈ ВО НАД 200 ПРОДАЖНИ МЕСТА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА

Diners Club е единствена картичка која овозможува одложено плаќање на производи, услуги и готовина подигната од банкомат.

Дел од акциите за месец октомври:

➡НЕПТУН – 12 рати без камата. Плаќањето е одложено од 01.01.2022
➡АГРОТЕХНА – 24 рати без камата. Плаќањето е одложено од 01.12.2021
➡РЕНОВИРАЈ ГО ДОМОТ – Продажни места за мебел, санитарии, подни облоги, теписи, душеци, декор. Одложено плаќање на трансакции на рати. Прва рата 01.01.2022
➡КУПУВАЈ БЕЗБЕДНО ОНЛАЈН – Плати одложено од 01.12.2021
➡КЕШ НА РАТИ – Одложено плаќање на трансакции на рати. Прва рата 01.12.2021

Кликни тука да дознаеш за останатите акции и како брзо и едноставно до Diners Club картичка.

Достапна, брза и едноставна е-апликација. Информација за одобрените средства на картичка ќе ги имате веднаш. 100% дигитално!

game sunwin sunwin web tải sunwin

tải sunwin sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất

sun win

sunwin

sunwin apk tải sunwin apk sunwin club