ДРУГАРИ НА БИХАЧКА, ПОЛЕКА СО УКИНУВАЊЕТО НА ПРЖИНСКА ВЛАДА, ТАА МОЖЕБИ СЕГА НЕ НИ ТРЕБА КОГА Е СДСМ НА ВЛАСТ, НО И ТЕ КАКО ЌЕ НИ ТРЕБА КОГА ЌЕ ДОЈДЕ ВМРО НА ВЛАСТ!

Зарем некој навистина мисли дека кога не дај боже ВМРО ќе дојде на власт дека ќе се однесува ферски кон СДСМ како што сега СДСМ се однесува ферски кон ВМРО кога се во опозиција?!?!

Зарем некој мисли дека тогашниот лидер на СДСМ ако ВМРО се на власт ќе може слободно да се шета од телевизија на телевизија?!?!

Зарем некој мисли дека тогаш од буџетот на сметката на СДСМ ќе легнуваат милиони евра како што сега лењгнуваат на сметката на ВМРО??!

Зарем некој мисли дека тогаш кога ВМРО ќе биде на власт ќе може слободно да се прават митинзи без пола автобуси да бидат пратени на технички и да се аткивираат луѓето политички без да имаат реперскусии на работа поради тоа како што е тоа сега кога е СДСМ на власт?!?!

Зарем мислите дека тогаш кога ќе биде пак ВМРО на власт фирмите ќе може слободно да се рекламираат во опозициски медиуми без да ги нападнат батаљони инспектори од сите можни инспекторати?!?!

Ако сето ова погоре некој го мисли тогаш тој е многу наивен човек. Апелирам до другарите на Бихачка да кочат со укинувањето на пржинска влада. Таа можеби не треба кога е СДСМ на власт но ќе ни биде драгоцена алатка кога ќе биде ВМРО на власт.

Да им дадеш на вмровци власт тоа е како да му дадеш на мајмун да вози авион, тоа е нешто многу страшно и неизвесно искуство и не знаеш што се може да не снајде по пат и дали ќе преживееме. Морам,е да ги чуваме алатките кои ни помогнаа да го симнеме последното вмровско зло наречено Груевизам, сега можеби ќе ни затреба за да го симнеме новото зло кое ни се наџира а тое е Мицковизам, чувај не боже од такво зло ама ако можеше Данела да стане градоначалник зошто да не стане и Мицко премиер, со нашиот народ се е можно.

Затоа да си ја чуваме пржинската влада, еден ден ќе ја бараме и ќе плачеме по неа…

sunwin sunwin sunwin.apk mới nhất

tải sunwin sunwin game bài sunwin

sun win

sunwin club sunwin web tải sunwin

sunwin apk