ДРУЖЕ ШИЛЕГОВ, ГОРД СУМ НА ТЕБЕ, ПОКАЖА СРЦЕ И МУДА, МАШКИ ИЗДРЖА СО ЖЕСТОКО ТЕМПО, ТЕ НАПАЃАА ЗДРУЖЕНО ГРУЕВЦИ ФАШИСТИ КАРИЕРИСТИ И ОСТАЛА БАГРА

Навистина ми е мило кога некој мој близок или пријател или роднина ќе постигне некој успех, ќе покаже некоја величина, се радувам како мало дете.

Кога брат ми се вработи во Лојдс Банк во Лондон, најстарата финансиска осигурителна компанија во светот, додека јас во Бостон САД спиев на клупи и по паркови, се радував како да сум добил на лото, ем плачев ем се смеев од радост.

Сега кога го гледам другарот Петре како силно храбро машки се држи во тв дебатите каде разни ољевци дољевци се кикотат го навредуиваат го плукаат го деградираат му подметнуваат а он машки силно стабилно силно издржа да не налета на нивните местенки, не успеаја да го извадат од такт од чевли да направи некој гаф некој нервозен испад…

Машки издржа буквално медиски масакар овие месец време, беа нападнати и неговото семејство и тој како личност, неверојатна црна кампања, но тој секое утро се будеше во рано и почнуваше со пресови уште во 9 часот па се до вечер средби низ цел град до 12 по полноќ…

Храбро се бореше и го бранеше своето дело на својот тим низ Скопје, тешко беше да се пробие низ таа бука и галама и простаклук на едни гадни гадови злобни кои покажаа дека не го сакаат Скопје колку што го мразат Петре и се чудам зошто?

Петре не е премиер, нема моќ, зошто ли толку го презираат и мразат? Дали се тоа платени хиени? Ќе дознаеме…

Напред Петре, верувам дека Скопјани ќе те наградат за сето ова, се гордеам со тебе што те имам за пријател, навистина си човек кој ќе стви своја ера во нашиот главен град.

tải sunwin

sunwin tài xỉu tải sunwin sunwin

tải sunwin

tải sunwin

sunwin