ДРУЖЕ Зоран Заев: По Мицковиот циркус – повлечи ја оставката од премиер!

ДРУЖЕ Зоран Заев;
По Мицковиот циркус – повлечи ја оставката од премиер!

Биди капетан на бродот!

Или го закотви на безбедно или последен го напушти
– трето нема!!

Во бродот има и вредни патници!

Закотви го ! !! безвредните сами ќе отпливат,,,,,

Петар Спасов, фб пост

sun win

sunwin

sun win

sunwin game bài sunwin game sunwin

sunwin club tải sunwin apk tải sunwin