ДРЖАВНИ ПАТИШТА: Завршена рехабилитацијата на делницата А1 врска со 1103 (Возарци)-Раец-Фариш

Уште една делница е завршена пред предвидениот рок. Еден од најфрекветните делови на делницата А1 врска со 1103 (Возарци)-Раец-Фариш, наместо во ноември е завршена во октомври.

ЈПДП се грижи за безбедноста на граѓаните учесници во сообраќајот и со средства во висина од 106.49 милиони денари изврши рехабилитација на 9.10 километри и ширина од 6 метри на коловозот на овој дел од патниот правец.

#БезбедностаПредСѐ!