ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА ГО ОБЈАВИ СПИСОКОТ СО ПУНКТОВИ Непопишаните можат да се попишат на овие локации

Со цел никој да не биде пропуштен во пописот, Државниот завод за статистика (ДЗС) им понуди на граѓаните да отидат на одредени локации во нивните општини и како што велат оттаму, да ја завршат својата граѓанска и законска должност.

Tоа се однесува на оние граѓани кои поради некоја причина не успеале во изминатите денови да остварат контакт со попишувачот, односно попишувачот поминал во нивниот пописен круг, но не ги нашол во моментот дома, оставил или не оставил порака, едноставно не бил воспоставен контакт.

Списокот со седишта каде може да се попишат е достапен на следниот ЛИНК.

sunwin

tải sunwin

tải sunwin sunwin club sunwin club

tải sunwin

sunwin tài xỉu tải sunwin game bài sunwin