ДВОЛИЧНОСТА НА ЛИДЕРОТ НА ВМРО ДПМНЕ: МИЦКО ПЛУКА ПО ВЕНКО И ГО ОЦРНУВА СЕКОЈ ДЕН, А ЗАД КАМЕРИТЕ СЕ ДРУЖИ СО НЕГО И ГО ПОЧИТУВА

Ова е сликано пред три дена на прием во амбасада на Германија по повод изборите во Германија. Мицко лежено си се дружи со Венко а пред камери го нарекува убиец, каков дволичен блефер.

sunwin web sunwin club sunwin

sunwin club

sunwin tài xỉu sunwin club tải sunwin

tải sunwin

sunwin sunwin club sunwin.apk mới nhất