Една слика што ја покажува сплотеноста во СДСМ Центар и која испраќа една единствена порака до ДПМНЕ.

Заедно обединети за Горан Герасимовски и Петре Шилегов ✊ На 31 октомври сите прогресивни сили од Центар ќе дадат поддршка за нашите Горан и Петре!
#ГоранЗаЦентар
#ПетреЗаСкопје
#НајдобротоЗаЦентар

tải sunwin apk

sun win

tải sunwin

tải sunwin sunwin tải sunwin

tải sunwin sunwin.apk mới nhất game bài sunwin