ЕДВАЈ 100 ДУШИ ВО СТРУМИЦА – МИЦКОВСКИ ПОТИШТЕН: МИТИНЗИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ ПОКАЖУВААТ ДЕКА СЕ ПРЕД ИЗБОРЕН ДЕБАКЛ!