ЕНИГМА – ЗОШТО РЕЖИМСКИТЕ ЏЕЛАТИ ШВРГОВСКИ И ЗВРЛЕВСКИ НЕ СЕ ДОСЕГА ОСУДЕНИ И ПИКНАТИ ВО ЗАТВОР ЗА ПОЛИТИЧКИТЕ СУДСКИ ПРОГОНИ?!?! КОЈ ГИ ШТИТИ?!?!

Последните снимки т.е бомби за затворањето на А1 само покажува колку расипани гадови биле јавните обвинители Шврговски и Зврлевски, затоа што и за него имаше снимки како Јанкуловска го викала во кабинет и си знаел он како да ја затвори истрагата за Ставревски.

Но и без тие снимки знаевме за местенките за Љубе Бошковски, за новинарот Кежаровски, за процесот ШПИОН и редица други судски местенки со кои се газеше со чизма по опозицијата и по неподобните!

Главни ЏЕЛАТИ во таа операција беа токму јавните обвинители Шврговски и Зврлевски, последниот најмногу се избрука со смешниот обвинителен акт за 27-ми април кога буквално ги амнестираше сите убијци со смешно обвиниение учество во толпа за што добија условни казни!?!?!?!?!

Зошто овие двајца гадови не се веќе осудени за сите овие местенки и зошто не се веќе во затвор?!?! КОЈ ГИ ШТИТИ?!?! САМАТА СУДСКО ОБВИНИТЕЛНА ФЕЛА?!?!?! ТОА Е УШТЕ ЕДЕН ЗЛОСТОР!!!

sun win

sunwin

tải sunwin

tải sunwin apk game sunwin sunwin

tải sunwin