ЕУ АМБАСАДА: НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА И Е ДОДЕЛЕНА ПОМОШ ОД 80 МИЛИОНИ ЕВРА ЗАТОА ШТО ПОКАЖА НАПРЕДОК ВО БОРБАТА ПРОТИВ КРИМИНАЛОТ И КОРУПЦИЈАТА

Европската комисија ги исплати првите рати на програмите за макро-финансиска помош (МНР) до ??Косово, ??Црна Гора и ??Северна Македонија.

Комисијата во име на ЕУ потпиша Меморандум на Разбирање со Северна Македонија за да се отвори патот за исплата на 8️⃣0️⃣ милиони евра макро-финансиска помош.

Поточно, меморандумот вклучува девет услови поврзани со зајакнување на фискалното управување и транспарентност, борба против корупцијата, зајакнување на надзорот на финансискиот сектор, подобрување на деловното опкружување и справување со невработеноста кај младите.

sunwin apk game sunwin sunwin apk

sunwin

sunwin apk game bài sunwin sunwin.apk mới nhất

tải sunwin apk sunwin sunwin apk

game sunwin sunwin apk sunwin tài xỉu