ЕВЕ БЕ ВМРОВЦИ, ОВА НЕЛИ Е КАПИТАЛЕН ПРОЕКТ: НОВИОТ БУЛЕВАР НИКОЛА КАРЕВ!

Бул. Никола Карев (од касарна)…

Скопје, една поинаква приказна !!!

#Скопје
#ЧекорПоЧекор

Link with us
Game bài đổi thưởng