ЕВЕ ШТО СРАБОТИ НЕДЕЛАВА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ГАЗИ БАБА

#ОГБИНФО пресек на активностите

➡ Доделени 600.000 денари грат за три аплицирани проекти преку програмата Поддршка на студенти иноватори
➡ Поставен летниковец на улица Коце Металец кај зграда број 2 во Железара
➡ Средба со сопствениците на дуќаните од ТЦ Хиподром
➡Одлично поминаа првите репризи од претставите „Ожени Ме“ и „Разведи Ме“
➡ Новиот број на општинскиот весник Гази Баба со нов дизајн и нов концепт
➡ Работен состанок со делегација на Кинеската Државна градежна инженерска компанија
➡Меморандум за соработка меѓу општина Гази Баба и Кинеската Државна градежна компанија
➡Одржана јавна расправа за разгледување на Нацрт извештаите за Стратегиска оценка на животната средина

Link with us
Game bài đổi thưởng