ЕВЕ ЗОШТО ВЛАТЧЕ СТУДИРАШЕ ПРАВЕН НА УКИМ 20 ГОДИНИ И МОРАШЕ ДА СЕ ПРЕФРЛИ КАЈ БОЈО ЗА ДА ДОБИЕ ДИПЛОМА

Прашан за пресудата за ТЕНК и затворот за Јанкуповска, Влатче Ѓорчев кој е дипломиран правник, на Сител вели:

– Ја осудија за мерцедес во кој сега се вози Заев! Ова е реваншизам!

Со ова тој покажа зошто му требаа 20 години да заврши на правен, прво на УКИМ заглави па мораше да се префрла кај Бојо кој му е роднина и таму да добие доплома за правен факултет. Да тврдиш дека тоа што Мерцедесеот се уште се користел е доказ дека немало дело, дека не е битно како е купен, дали е нарушена тендерската постапка и слично само покажува дека Влатче и право е како магаре и нулеарна квантна физика… Кој знае кај кого положил Влатче кривично право, и дали уопште полагал или само му пишале оценка кај Бојо… Со вакви познавања од правото, Влатче сега кога после 20 години веќе не е пратеник ќе може да се вработи само кај нотар за да удара печати и да ја мести тоа дебелата книга за потписи…

sun win

tải sunwin

sunwin

game bài sunwin sunwin apk game sunwin

sunwin