ФИЛИПЧЕ: Денеска физички беше нападнат колега, лекар на Клиниката за токсикологија. Најостро го осудувам овој чин, нема оправдување за насилство

За жал, ова не е прв ваков инцидент, лекарите често се изложени на вербални и физички напади.

Да не заборавиме дека овие луѓе се грижат за нашите блиски и спасуваат човечки животи.

Насилството не е решение и не смее да биде. ‘

Ги повикувам институциите целосно да го истражат случајот и соодветно да санкционираат.

tải sunwin apk game bài sunwin game bài sunwin

tải sunwin

tải sunwin

tải sunwin

sunwin