ФИЛИПЧЕ: Интерните клиники се ставаат во функција на лекување и ковид пациенти со 150 болнички кревети

Го зголемуваме сместувачкиот капацитет за пациенти заразени со Ковид-19, тоа нема да го поремети нормалното функционирање на сите овие клиники.

sunwin

sunwin

tải sunwin

sun win

game sunwin sunwin tài xỉu sunwin