ФИЛИПЧЕ: ТИЕ ШТО ТРЕБА ДА СЕ РЕВАКЦИНИРААТ ВО СРБИЈА А СЕ НАД 60 ГОДИНИ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕВАКЦИНИРААТ И ВО ЗЕМЈАВА

– Отвораме нов сајт како линк од постоечкиот сајт вакцинација.мк и на тој нов сајт ќе може да се пријават сите кои треба да се ревакцинираат во Србија а се над 60 години и ние ќе ги ревакцинираме тука во земјава со Астра Зенека. Останатите кои се под 60 години ќе мора да се ревакцинираат во Србија и потоа тоа ќе го пријават на својот матичен лекар и така ќе добијат сертификат дека се ревакцинирани.

Министерот Венко Филипче на денешниот прес.

Link with us
Game bài đổi thưởng