Филипче: Успешно извршивме операција врз млада пациентка, која имаше протрузија на дискус во лумбалниот р’бет

Министерот за здравство во заминување Венко Филипче на својот Фејсбук профил објави дека успешно е извршена операција врз млада пациентка.

Пациентката имала протрузија на дискус во лумбалниот р’бет, што и предизвикувало проблем со одењето.

game sunwin sunwin.apk mới nhất sunwin

sun win

sunwin

sunwin

sun win