(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЦЕЛИОТ ДРЖАВЕН ВРВ ЈА СЛЕДЕШЕ ДЕНЕШНАТА ВОЕНА ВЕЖБА ВО КРИВОЛАК

Вежбата „Одлучен удар 21“ на Криволак покажа дека членството во НАТО не е само формално достигнување туку секојдневна практична заедничка работа на терен која ја легитимира Армијата на Северна Македонија како рамноправна, усогласена, еднаква во способностите со сојузничките Армии. Покажавте се што е потребно да бидеме горди на резултатот! ???????? #StrongerTogether

Радмила Шеќеринска, фб пост

Link with us
Game bài đổi thưởng