(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ПО ПОДОЛГО ВРЕМЕ ЗОРАН ЗАЕВ СЕ ПОЈАВИ НА ЈАВЕН НАСТАН И ГИ ИЗРАДУВА СТРУМИЧАНИ

Несекојдневна и преубава беше атмосферата во малиот градски парк на денешната промоција на монографијата СТРУМИЦА И СТРУМИЧКО НИЗ ПРОСТОРОТ И ВРЕМЕТО на Заводот за заштита на спомениците на културата и Музеј – Струмица.

Од промоцијата беше полезно да се заклучи дека посебноста на градот, неговите карактеристики, антрополошката патека на осовременување, културниот и сеопш прогрес и уште многу други уникатни особености, прават Струмица да има одлика на нешто повеќе од град.

Ми беше задоволство да ја споделам со присутните мојата гордост, радост и среќа од пројавата на оваа монографија, да им честитам на авторите и издавачот, но и да ја изразам потребата за нови слични публикации. Струмица тоа го заслужува.

game bài sunwin tải sunwin apk sunwin club

sunwin web sunwin tải sunwin apk

tải sunwin

sunwin

sunwin sunwin web game sunwin