ФРЧКО: ПЛАЧЕЊЕТО НА ДИМИТРОВ ШТО НЕ ДОБИ МИНИСТЕРСКА ФОТЕЉА Е ПАТЕТИЧНО И ТАЖНО, ЧОВЕКОТ НЕ ЗНАЕ ДОСТОИНСТВЕНО ДА ПАДНЕ, ЦЕЛ ЖИВОТ ТАТКО МУ И МАЈКА МУ ГО ГУРААТ И ГО МЕСТАТ

– Плачењето на Димитров е патетично и тажно на еден мал човек кој не знае достоинствено да падне, и тоа е знаење и талент да знаеш достоинствено да паднеш кога политиката ќе те кутне, не сакам да го коментирам многу, цел живот татко му и мајка му го буткаат и го местат, замислите он збори за клиентелизам а татко му беше амбасадор у Москва кога он замина за амбасадор во Вашингтон… Една сцена која никогаш нема да ја заборавам е кога Борис Трајковски го молеше 45 минути Ратка Димитровска мајка му да престане да лобира за Срѓан Ќерим туку да лобира за него да биде пак кандидат на ВМРО ДПМНЕ, замислете човекот кој ги прати и него и татко му за амбасадори да го моли 45 минути тоа дете разгалено, си викам леле боже човече…

Љубомир Фрчковски во емисијата ВО ЦЕНТАР.

sunwin.apk mới nhất

tải sunwin

game sunwin sunwin.apk mới nhất tải sunwin

tải sunwin

sunwin