ГАСИФИКАЦИЈАТА НАПРЕДУВА СО БРЗО ТЕМПО – ЦЕВКАТА ПОМИНА ПРЕКУ ВАРДАР КАЈ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС

ГА-МА АД Скопје во остварување на мега проекти во гасификацијата. Премин преку Вардар кај Александар Палас. Продолжуваме со ширењето на гасоводната мрежа и поголем пристап до потрошувачите. Жолтозелениот свет на ГА-МА АД Скопје за поубава и почиста животна средина.
Продолжуваме уште подобро и уште повеќе.

sunwin

sunwin club

tải sunwin

sunwin.apk mới nhất

sunwin club sunwin.apk mới nhất sunwin