ГАЗИ БАБА: Дечињата одбраа, новата градинка во Стајковци го носи името ПЕПЕРУТКА

Овој предлог доби најмногу гласови на анкетата која градинката ја спроведе со дечињата, родителите и вработените во градинката.

Новата градинка ќе биде објект клон во рамки на детската градинка „25-ти Мај“ со капацитет за повеќе од 140 дечиња. Градинката е градена со средства од буџетот на општина Гази Баба, а опремувањето со средства на Владата преку МТСП. #ПосветениНаГазиБаба

Link with us
Game bài đổi thưởng