Генералниот секретар Миле Зечевиќ денеска беше во Вевчани, каде присуствуваше на Вевчанскиот карневал

Карневалот во Вевчани со децении е еден од најпознатите македонски вековни обичаи, реномирана манифестација која што ја чува и промовира традицијата и ги зближува и соединува граѓаните.

sun win

sunwin.apk mới nhất sunwin sunwin club

tải sunwin

tải sunwin

sunwin tải sunwin sunwin.apk mới nhất