ГЕНСЕКОТ НА СДСМ МУ ОДГОВОРИ НА БРАНКО: Искажаните ставови на претседателот на партијата и премиер, Зоран Заев, се ставови на СДСМ!

Овие ставови се изградени во рамки на партијата и нејзините органи, овие ставови се државни ставови и државни позиции, врз основа на довербата на граѓаните на последните избори.

Знаат граѓаните што е вистина и кој се бори за македонската иднина, кој го заштити македонскиот идентитет во најтешките преговори во историјата на земјата.

СДСМ и македонските граѓани избраа иднина и избраа да чекорат напред, многу одамна, а Црвенковски е историја.

Љупче Николовски, генерален секретар на СДСМ

Link with us
Game bài đổi thưởng