ГЕОРГИЕВСКИ: ШТЕТАТА ВРЗ ГАЗИ БАБА ОД ЛОКАЛНАТА ВЛАСТ НА ВМРО ДПМНЕ ЌЕ БИДЕ ОГРОМНА, СТОПИРАНИ СЕ МНОГУ КАПИТАЛНИ ПРОЕКТИ

Првите 100 дена од својот мандат новиот градоначалник на Гази Баба наместо со презентација на своите започнати проекти ќе ги заокружи со извештај од комисија за проверка на уличното осветлување.

Својата неспособност и немањето на проекти, како и целосното стопирање на веќе започнатите капитални проекти се обидуваат да ја прикријат со пласирање на лаги.

Ама затоа можеме да го видиме како се слика со од претходно започнатите проекти за канализациони мрежи, спортски игралишта и сензорни соби, претставувајќи ги како свои проекти.

Додека со едни се слика, стопира други капитални проекти. Стопирана е изградбата на училишната сала за ООУ ,,Кирил и Методиј” во Стајковци, изградбата на дневниот центар за деца со посебни потреби во Железара, закочени се и активностите за изградбата на новата зграда во ООУ ,,Крсте Мисирков”. Нема абер да се започне ниту една нова градинка, а новата градинка во Стајковци сакаат да ја затворат.

sun win

sunwin tài xỉu sunwin web game sunwin

sunwin

sun win

tải sunwin apk