ГЕРОСКИ: ОПТИМИСТ СУМ ДЕКА КОВАЧЕВСКИ И ПЕТКОВ ЌЕ НАЈДАТ РЕШЕНИЕ БЕЗ ШТЕТА ВРЗ МАКЕДОНСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ

– Позитивно сум изненаден од стартот на преговорите меѓу Ковачевски и Петков, голем оптимист сум дека процесот ќе заврши добро и дека нема да се загрозат македонските национални интереси.

Бранко Героски на Канал 5 во емисијата Само Вистина.

sun win

sunwin tài xỉu sunwin tải sunwin apk

tải sunwin

tải sunwin

tải sunwin apk sunwin apk tải sunwin