ГЕРОВАТА ОМРАЗА КОН ЗАЕВ ПРЕМИНА НА ДРУГО НИВО: Геро веќе не го ословува премиерот со ДРУЖЕ ЗАЕВ, туку му се обраќа со МУРТИНЕЦОТ, значи веќе личната омраза е на ниво на вмровска опсесија!

Суетниот Геро кој веќе неколку години води војна со Заев, веќе не се ни труди да го тоа камуфлира па не му се обраќа веќе на премиерот со ДРУЖЕ ЗАЕВ, туку го ословува со МУРТИНЕЦОТ, прашање на време е кога ќе почне да го нарекува ЦРПНАТИОТ и тогаш навистина да биде заокружен неговиот пат од број 1 левичарски и про СДСМ новинар во прво перо на небањатите! Ќе почне да носи антички шлем, да иде на теревенки во вилата на Пандов и ќе пушат пури со Миленко и Мирка, кубански скапи пури подарок од Орце.

Едноставно кажано, пушење на тоа што ќе им даде мафијата да пушат, пура, или друго, што даде денот…