Голем пожар во деловна зграда во Москва

Пожар избувна во деловниот центар „Гранд сетун плаза“, лоциран во западниот дел на Москва.

Според руските медиуми огнот ги зафатил првите четири ката од зградата.

Спасувачките служби ја евакуираат зградата во која има повеќе луѓе.