ГОЛЕМ УСПЕХ ЗА ЕУРОИМПЕКС: ПОКРАЈ ПЕЖО ЌЕ БИДЕ ГЕНЕРАЛЕН УВОЗНИК ЗА ОПЕЛ ЗА ЦЕЛ БАЛКАН!

Еуроимпекс е избран за генерален увозник на Opel за Северна Македонија, Србија, Црна Гора, Косово и Албанија.

Еуроимпекс за трите децении на своето постоење оствари сериозно голем развој и покрај Peugeot го превзема работењето и на Opel, а со тоа превзема уште еден бренд од групацијата PSA.

sun win

tải sunwin sunwin apk sunwin tài xỉu

sun win

sunwin

sun win