ГОЛЕМОТО ИЗНЕНАДУВАЊЕ НА АХМЕТИ: ДУИ ГО МЕНУВА ПРАВЕЦОТ, ОТКАКО СЕ ИЗБОРИ ЗА ПРАВАТА НА АЛБАНЦИТЕ СЕГА ЌЕ СЕ БОРИ ЗА ЕКОНОМИЈА, ЕКОЛОГИЈА И ЧИСТА ЖИВОТНА СРЕДИНА!

На 19-от роденден на ДУИ, лидерот Али Ахмети соопшти дека откако се остварени правата на Албанците и тие се сега рамноправен народ во Македонците, ДУИ од сега понатаму ќе се бори за екологија чиста животна средина и поголем економски развој на земјата.

Тоа беше сликовите прикажано со зелена боја и со фокус на обновливи извори на енергија, ова во согласност со најавените инвестиции на Заев за над 8 милијарди инвестиции од кои повеќето се странски инвестиции во гасни централи, ветерници, сончеви електрани и гасификација на земјата.

Link with us
Game bài đổi thưởng