Град Скопје финансира многу организации и манифестации, а ВМРО ДПМНЕ злоупотребува случај за дневно политички цели

Град Скопје обезбедува финансиска поддршка на многу манифестации и проекти од областа на образованието, социјалата, културата, спортот, но на никој начин не е вклучен во организацијата на тие проекти. По вчерашната објава и информации итно го прекинавме финансирањето на споменатиот извиднички одред се вели во рекацијата од Градот.

– Бараме од институциите на правдата да направат истрага бидејќи тоа е во нивна надлежност. Ваквите прес конференции на ВМРО-ДПМНЕ и поигрувањето со чувствата на загрозените ученици и родители, покажува само отсуство на почит и разбирање кон жртвите и во тешките моменти во коишто се наоѓаат, па уште и дополнително ги злоупотребуваат за дневен политички профит.

tải sunwin

game sunwin sunwin web sunwin.apk mới nhất

sun win

sunwin

sunwin.apk mới nhất game bài sunwin sunwin web