ГРАДЕЖНАТА ОФАНЗИВА ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ НЕ ЗАПИРА, СЕ АСФАЛТИРААТ УЛИЦИ И СЕ ПОСТАВУВААТ ТРОТОАРИ!

✅ Со забрзано темпо се одвиваат градежните работи за асфалтирање на улиците „20“ и „22“.
✅ Асфалтирана е улица „Знеполе“ во должина од 125 метри.
✅ Започна реконструкцијата на улица „Кадињача”, ќе се асфалтира должина од 180 метри.
✅ Новата водоводна линија во должина од 1500 метри со полиетиленски цевки со дијаметар од 90мм се поставува на улица „Алексо Демниевски”.
#НеделноИнфо1060 #ПосветеноЗаЃорче

go88 game doi thuong go88

telegram go88 go88 go88 hỗ trợ

tại sunwin cho iphone tải sunwin