ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ЧЕЛО – СОЦИЈАЛДЕМОКРАТИТЕ ВО ПРИЛЕП СЕ КРЕНАА НА НОЗЕ ВО ЕКОЛОШКА АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ГРАДОТ

Чистата животна средина е од исклучителна важност за здравјето на секој човек, особено во овие времиња кога сите се соочуваме со најголемиот предизвик на денешницата, вирусот Ковид-19.
Имајќи го тоа предвид, денеска се приклучив на еколошката акција за чистење на теренот во близина на Вештачкото езеро, која ја иницираа младите членови на Локалниот клуб на Социјалдемокрaтската младина на Македонија од Прилеп.

#ЗаЕкоПрилеп

game online go88 go88

sun win

rikvip choi game rikvip truc tuyen