ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ПРОБИШТИП: По повод Светскиот ден на крводарителството, денес доделивме плаќети и пригодни подароци на 5 наши сограѓани, кои дарувале крв 75 и 50 пати

ℹ️ Општинската организација на Црвениот крст од Пробиштип во изминатата година, не само што го исполнува, но и го надминува планот за крводарителство, и тоа со 1️⃣7️⃣ крводарителски акции и 8️⃣8️⃣7️⃣ крвни единици, што ја докажува хуманоста на нашите сограѓани со дело.

➡️ Општина Пробиштип и понатаму продолжува да биде поддршка на работата на општинската организација на Црвениот крст.

tải go88

go88 go math go88 number go88

tại sunwin về điện thoại sunwin truc tuyen sun win