ГРКОСКА: Во рамки на денешниот состанок со Евроамбасадорот Дејвид Гир, разговаравме за процесот на интеграција на нашата земја во Европската Унија

Во рамки на денешниот состанок со Евроамбасадорот Дејвид Гир, разговаравме за процесот на интеграција на нашата земја во Европската Унија, кој истакна дека продолжува поддршката на #ЕУ за почеток на преговорите и унапредување на реформите.

За нас од исклучителна важност е досегашната соработка со институциите на Унијата, затоа во таа насока ги презентирав активностите и плановите за реформските промени преку политики за добро владеење со конкретни системски решенија.

Разменивме мислења во поглед на дигитализацијата на процесите како и ефикасна и транспарентна работа на институциите. Од тој аспект потребна е размена на искуства и практики, заради ефективно и непристрасно следење на примената на Кодексот за етичко однесување на носителите на јавни функции. ??

sun win

sunwin.apk mới nhất

game bài sunwin sunwin web sunwin tài xỉu

sunwin web sunwin.apk mới nhất game sunwin

game sunwin