СИТЕ НАВАЛИЈА ЗА ТЕСТИРАЊЕ ВО НИКОБ ЛАБ – БРЗИНАТА, КАПАЦИТЕТОТ, КВАЛИТЕТОТ И ПРИСТАПНАТА ЦЕНА МОЖАТ ДА БИДАТ РЕАЛНОСТ

Почитувани, Ве информираме дека НИКОБ ЛАБ е најбрзорастечката сертифицирана лабораторија во нашата држава.

Имено, во НИКОБ ЛАБ во последните три дена се направени околу 1,500 ПЦР и брзи антигенси тестови и со тоа докажавме дека располагаме со најголем капацитет за правење на вакви тестови во нашата држава.

Најголем дел од нашите тестови беа наменети за нашите навивачи кои заминаа да ја бодрат македонската фудбалска репрезентација, и сертифкатите од тестот беа прифатени од соодветните држави без никакви проблеми.

Докажавме дека квалитетот, најсовремената метода и достапната цена можат да одат заедно.

Да потсетиме за постоечката понуда од Никоб Лаб, ПЦР тест за само 1400 денари плус подарок македонско знаме за сите што сакаат да ја напуштат земјава, без разлика дали ќе одат да навиваат во Букурешт или ќе одат на море и ќе навиваат од таму пред малите екрани.

Со почит,
Никоб Лаб

Link with us
Game bài đổi thưởng