ХРАБРОСТА И ПРИНЦИПИЕЛНОСТА НА ПАНДОВ НЕМА ГРАНИЦИ: ОД КАДЕ МУ НА МИЈАЛКОВ 11 МИЛИОНА ЕВРА?!?!

Кога и малите деца знаеја чиј е МЕРИОТ ХОТЕЛ во центарот на Скопје, кога и малите деца знаеја чија е најголемата фирма за обезбедување во земјата СГС, кога сите знаеја чие е таксито ИН ТАКСИ, кога сите знаеја со каков имот располага Сашо Мијалков но и неговата партија ВМРО ДПМНЕ која беше прогласена за најбогата партија во Европа, тогаш Пандов молчеше и му служеше на режимот и мафијата затоа што беше на нивни платен список.

Сега кога Сашо Мијалков е во затвор и веќе не е шеф на тајната служба ниту пак е де факто втор човек во ВМРО ДПМНЕ, сега значи во 2021-ва на Пандов му текна да праша од каде му на Сашо Мијалков толку многу пари?!?!

Кога му помагаше на режиот да пљачка и да се богатат и Мијалков и Грујо и Камчев и десетици други тогаш Пандов молчеше затоа што и он лапаше од украденото, сега кога Мијалков е веќе на колена сега на Пандов му текна да УДАРА ПО МРТВОГА ГЕРМАНЦА…

Пандов е принципиелен човек со многу етика и храброст, како лајно со витамини што е богато…

(Оваа сторија е коментар на редакцијата на Мактел и не треба да се земе како објективен извор на информации)

Link with us
Game bài đổi thưởng