И АВСТРИЈЦИТЕ ГО НОСАТ МАКЕДОНСКОТО ЗНАМЕ НА СВОИТЕ ДРЕСОВИ

Многу интересен потег на австријците, на своите дресови го ставиле и македонското знаме па нивниот дрес е специјален само за овој натпревар.

Практично нашето знаме сега е на двата дреса на овој натпревар.

Link with us
Game bài đổi thưởng