И ОФИЦИЈАЛНО ПУКНА ТИКВАТА МЕЃУ МИЦКОВСКИ И СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ: Коалицијата е раскината, Стевчо не се појави на промоцијата на Данела Арсовска

На промоцијата на Данела Арсовска во скоско Нерези главна ѕвезда беше Солза Грчева во мини сукњиче се гушкаше со сите вмровци, никаде го немаше Стевчо Јакимовски до скорешен нераздвоен партнер на вмровците.

Немаше ни трага ни глас од него а го немаше ни вечерта на промоцијата на останатите кандидати на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата во Охрид.

Со ова може да се каже дека и официјално нивната коалиција е раскината.

Се започна кога ВМРО ДПМНЕ одби да го кандидира Стечо Јакимовски за кандидат во Карпош што го налути подржикоњецот и тој реши сам да се кандидира.

Тоа е голем удар под појас за подржикоњецот кој се жртвуваше за да му помогне на ВМРО ДПМНЕ овие изминати 4 години, направи такви камикази самоубиствени потези политички секако што од потенцијален вице премиер во владата на СДСМ сега дојде на дереџе сам да трча во Карпош да се обидува да нешто врати од изгубеното.

Не може да кажеме дека не ни е мило, човекот навистина направи многу штета и избра погрешна страна, тој е практично Бугарија во македонската политика, таман кога паѓаше фашизмот он се приклучи на оската на злото.

sun win

tải sunwin

game sunwin

tải sunwin

tải sunwin