И ВО КОВИД КРИЗА СЕ ИНВЕСТИРА: АРИЉЕ МЕТАЛ ОД ГАЗИ БАБА ЌЕ ВЛОЖИ 2 МИЛИОНА ЕВРА ЗА НОВ ПОГОН И ЌЕ ВРАБОТИ 100 ЛУЃЕ

? Денес имав можност да ја посетам компанијата Ариљеметал чија дејност е производство, трговија и развој на врзувачки елементи. Оваа компанија, дел од бизнис клубот на општината, покрај економските потешкотии кои здравствената криза ги создаде започна со голема инвестиција за изградба на нов производствен капацитет.

?Новиот производствен капацитет се протега на 5500 м2, со вкупна вредност од 2 милиони евра, која ќе отвори нови 100 работни места. Оваа компанија оваа година бележи одлични резултати во својата работа, со зголемени приходи од 15% и извоз од 92%.?

game bài sunwin

game bài sunwin sunwin apk sunwin.apk mới nhất

tải sunwin

tải sunwin apk sunwin tải sunwin apk

sunwin tài xỉu sunwin game sunwin