ИДОЛ НА МЛАДИТЕ ДЕВОЈКИ: ШЕЌЕРИНСКА ДЕНЕСКА СЕ ВАКЦИНИРАШЕ, НОСЕШЕ МАИЧКА СО СУПЕР ПОРАКА

Во одбрана на здравјето – вакцинирајте се!
Да го заштитиме своето здравје и да придонесеме за колективното.
Доколку не сте вакцинирани пријавете се на www.vakcinacija.mk

Link with us
Game bài đổi thưởng