ИМАМЕ НОРМАЛЕН ЕВРОПСКИ ПРЕТСЕДАТЕЛ- Претседателот Пендаровски забележан од граѓани додека чекаше ред за да си купи геврек во омилената бурекџилница

Ова веројатно не треба и не смее да биде невообичаено особено за оние кои се избрани од народот.

Претседателот Пендаровски непосреден и расположен за муабет повеќе, чекајќи во редот.

Пример кој треба сите политичари да го практикуваат, да бидат достапни, непосредни и секогаш спремни за разговор иако беше грч ладно.

sun win

tải sunwin apk

sunwin

tải sunwin

sunwin